
Ingredientes:
-500 grs. de pescada en filetes
-100 grs. de chicharos en conserva (tamen balen os outros, pero eu xa non sei tanto)
-½ cebola
-1 vaso de viño branco do Ribeiro (ou una botella, depende cada un e cada un)
-Aceite
-Sal
Instruccións:
Picar a cebola moi finiña e dourala na tixola cun pouco de aceite. Cando estea dourada, incorporar o viño e deixar reducir uns minutos. A continuación engadir a pescada, deixando que se faga por polos dous lados. Cando estea case lista, botaremos os chicharos escorridos.
PD: Un chorriño catibo de wiski ou coña non lle fai mal ningun.
PD2: Non todo e cocido mecajiningundios.
REY DE COPAS
4 comentarios:
Da igual Rey de copas de onde non hai non se pode sacar ti o teu
¡¡¡Pois si que ten boa pinta a pescada cociñada da foto!!!je,je,je.
N8 a ver se calas un mes, ¿non queriades receitas?, pois esta non ten mala pinta, foder. Ademáis debe estar ben meter unha dorada ó forno e...tachán!sacas unha pata de cordeiro.Ai es na.
Ja, ja, ja... A foto criminal!!! Pois sí que lle senta ben o ribeiro á pescada, e o goto cativo de coñá quinindiola...
Publicar un comentario