-Carne do cocido: 400 grs. (lacón, costela, terneira...)
-Garavanzos cocidos: 400 grs.
-Pemento vermello: 1
-Pementos verdes: 4 (dos de fritir)
-Dentes de allo: 2
-Pemento doce: 1 cullerada
-Aceite de oliva
Instruccións:
En aceite de oliva refóganse os allos laminados coa cebola e os pementos cortados en xuliana. Cando estean listos engádese a carne do cocido desmigada, unha cullerada de pemento e os garavanzos cocidos. Quéntase todo xunto e punto.
REY DE COPAS
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
4 comentarios:
Home, non é que sea unha receta especialmente glamurosa, pero esto ten que saber que consola. Un auténtico manxar.
Nesta liña propoño sinceramente facer unha homenaxe ós torresmos á brasa, o alimento máis sabroso e cardiovascularmente dañino que seguramente teño probado.
Non teño claro que este sea o secreto da eterna xuventude, pero que carallo, a ver se vai ter razón o Rei de Copas.
Por se, nun arranque de prudencia, decidides non fiarvos tamén se pode comer algunha vez un plato de verduriña, que "un día es un día".
Si, si, tu come verdura e xoga co lume. Xa me imaxino o velatorio: "Arriesgou demasiado....fíxose unha menestra"
xa sei de onde saca o rei de copas os seus abdominales!Perdon, o seu abdominal!
hiper...
Viva a festa do colesterol!!!!!!!!!!!!
Publicar un comentario