19 ene 2007

SALVEMOS A PAELLA

QUE PASA CHAVALES! ESTRENOME NO BLOG PA FACER UNHA CHAMADA DE AUXILIO A TODO AQUEL QUE POIDA E QUEIRA FACER ALGO PA SALVAR A CELEBRACION DO CUMPLEANOS DESES TRES BOSTAS.

NESTA FARRADA VAMOS A NIVEL DE YATE XA QUE PASAMOS DAS XA TIPICAS EMPANADAS, CHURRASCO QUEIMAO, COMIDA ENCARGADA A PRECIO DE OURO E DEMAS TRAPALLADAS, A FACER UNHA AUTENTICA PAELLA DE MARISCO. PERO ¿A QUE SE DEBE A MIÑA PREOCUPACION?
POIS VOUNO EXPLICAR E ENTENDEREDELO. ESTE ANO PA FACER ESE SUCULENTO MANXAR EVIDENTEMENTE TIÑA QUE HABER UN FICHAXE EXTRANXEIRO, POR QUE OS DE SEMPRE NON NOS ALCANZA A CAPACIDAD CULINARIA MAIS ALO DA PASTA CON BONITO. BEN, POIS ESE FICHAXE E DA CIUDAD DE VACACIONES FIONZADOR, E UN CONTRASTADO CHEF DE SUPERIOR NIVEL A ADRIA E TODA ESA TROPA DE QUENTACALDOS, PERO SO TEN UN PROBLEMA: O CENTENARIO TERRY AÑOS 50 OU CALQUEIRA BREBAXE SIMILAR.
HASTA ESTE PUNTO NON E NADA NOVO E QUE NON SE POIDA EVITAR , PERO AQUI VEN O PROBLEMA: SI A ESA AFICION LLE SUMAMOS UNHA CENA QUE TEN ESTA NOITE, VISPERA DA MAÑÁ NA QUE TEN QUE FACER A PAELLA, CON XENTE CON MOITIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIISIMO CALLO, CORRE SERIO PELIGRO A NOSA PAELLA CHAVALES.
ENTONCES, AVISO PA NAVEGANTES: MAÑA A MEDIODIA TRAEDE BOCADILLO.

FIRMA ICEMAN

4 comentarios:

que_me_importa_a_min dijo...

Bueno sempre nos quedaran as nosas ben preciadas empanadas da panaderia da costa e os chorizos, criollos e panceta de casa charo, despachados con cariño e ternura con erupto incluido polo bostas.
Aupa o colesterol.
Arroz con pito al escondite.

que_me_importa_a_min dijo...

Aupa o esterco???

Txakurra

Anónimo dijo...

contade conmigo, nunca vos fallei, nin vos fallarei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anónimo dijo...

es moito gato da fionzador ciudad de vacaciones, vexo que baixo presion non tes rival.